Raymond Palmen nieuwe Vice President of Sales and Marketing O-I Europe

Raymond Palmen nieuwe Vice President of Sales and Marketing O-I Europe

Schiedam– O-I, wereldwijd de grootste glasverpakkingsproducent, heeft Raymond Palmen benoemd tot Vice President Sales and Marketing Europe. De aanstelling volgt op de promotie van Arnaud Aujouannet tot Chief Sales and Marketing.

Vitaliano Torno, President van O-I Europe, zegt, “Raymond is een zeer ervaren sales en marketing professional met een sterke achtergrond in B2B- en B2C-markten. We kijken uit naar Raymonds ondersteuning en leiderschap bij het bevorderen van onze klantgerichtheid en positionering als de voorkeursleverancier van glasverpakkingen.”

Raymond Palmen werkte het grootste deel van zijn carrière bij Du Pont de Nemours International. Hier bekleedde hij verschillende posities, waaronder die van Director Packaging & Industrial Polymers EMEA en Director Chemicals/Fluoroproducts EMEA. In deze functies realiseerde Raymond Palmen P&L-groei en een op klanten gerichte cultuur. Daarnaast brengt hij ervaring in fusies en acquisities (M&A) en Corporate Planning met zich mee.

Raymond Palmen vertelt: “Ik ben verheugd om bij O-I te starten tijdens zo’n boeiende fase in de transformatie van de organisatie. Hoewel O-I reeds het grootste en meest succesvolle glasverpakkingsbedrijf ter wereld is, ben ik onder de indruk van de passie bij mijn nieuwe collega’s, hun toewijding en hun gedrevenheid om te innoveren. Mijn doel is sterke en gewaardeerde partnerschappen uit te bouwen, het vertrouwen van onze klanten te winnen bij elk project en elk contract, en te verzekeren dat we innovatieve oplossingen introduceren die de onbeantwoorde behoeftes van onze klanten invullen.”

Raymond Palmen zal eveneens optreden als lid van het Global Sales and Marketing Leadership Team, en als lid van het European Leadership Team (EULT)

Contacteer ons
Ilse Derijck Communications consultant, Outsource Communications
Ilse Derijck Communications consultant, Outsource Communications
Over O-I

Bij O-I Glass, Inc. (NYSE: OI) houden wij van glas, en we zijn er trots op dat we meer glas maken dan welke andere producent van glazen flessen en potten ter wereld dan ook. We tillen producten naar een hoger niveau door een duurzame verpakking te creëren die emoties oproept, merken in iconen te transformeren, en dagelijks boven onszelf uit te stijgen om zinvolle, magische momenten te creëren. We helpen voedings- en drankmerken zichzelf uit te drukken zodat ze een emotionele band met hun consumenten kunnen opbouwen. Ons wereldwijde hoofdkantoor bevindt zich in Perrysburg, Ohio (Verenigde Staten) en ons team van meer dan 27.500 medewerkers, werkzaam in 78 fabrieken verspreid over 23 landen, heeft in 2019 een omzet behaald van $6.7 miljard. We streven ernaar iets te maken ‘what matters’, om stap voor stap de wereld gezonder en mooier te maken. Ga voor meer informatie naar o-i.com.